Задушени броколи и моркови със сусам 150гр

цена: 3.69 лв

Задушени броколи и моркови със сусам 150гр

цена: 3.69 лв

Задушени зеленчуци със соев сос 150гр

цена: 3.89 лв

Задушени зеленчуци със соев сос 150гр

цена: 3.89 лв

Зеленчуци на плоча 150гр

цена: 4.19 лв

Зеленчуци на плоча 150гр

цена: 4.19 лв

Картофи соте 150гр

цена: 3.19 лв

Картофи соте 150гр

цена: 3.19 лв

Картофи със сусам и къри 150гр

цена: 3.29 лв

Картофи със сусам и къри 150гр

цена: 3.29 лв

Домашно картофено пюре 200гр

цена: 2.99 лв

Домашно картофено пюре 200гр

цена: 2.99 лв

Пържени картофи 150гр

цена: 2.99 лв

Пържени картофи 150гр

цена: 2.99 лв

Задушен ориз с масло 150гр

цена: 2.19 лв

Задушен ориз с масло 150гр

цена: 2.19 лв

Плато български сирена 250гр

цена: 11.49 лв

Плато български сирена 250гр

Плато български сирена 250гр

цена: 11.49 лв

Плато сирена и плодове 700гр

цена: 21.99 лв

Плато сирена и плодове 700гр

цена: 21.99 лв